Descoperă gama variată de seturi de chei tubulare NEO Tools, concepută pentru a satisface toate nevoile tale. Specialiștii noștri au creat trei serii distincte, fiecare adaptată în funcție de frecvența și complexitatea utilizării:

MOTO BASE
   Setul esențial pentru orice pasionat de vehicule. Acest set de bază include chei cu prindere de ¼", 3/8" sau ½", variind între 20 și 100 de piese, în funcție de setul ales. Cu unul sau două clichete, extensii, prize, butoane și biți, MOTO BASE este ideal pentru sarcini simple la mașină sau motocicletă.

MOTO EXPERT
    Creat pentru profesioniști și specialiști cu cerințe ridicate, setul MOTO EXPERT oferă o gamă largă de dimensiuni de chei și include trei dimensiuni de clichet. Fiecare set cuprinde o colecție variată de biți, prize, extensii și chei deschise, totalizând aproximativ 100 de piese de înaltă calitate.

UNIVERSAL
     Pentru cei care se confruntă cu diverse provocări în garaj sau atelier, setul UNIVERSAL este alegerea perfectă. Acesta conține între 2 și 3 clichete, prize, biți, chei deschise, testere, șurubelnițe și clești, totalizând până la 300 de elemente într-o singură valiză. Ideal pentru întreținere, reparații și situații neprevăzute.


NEO
10-004

NEO
10-006

NEO
10-008

NEO
10-036

Chei tubulare 46 piese, 1/4" CrV

Set de chei tubulare 1/4", 53 de piese

Set de chei tubulare 1/4", 63 de piese

Chei tubulare 25 buc, 1/2", CrV


NEO
10-042

NEO
10-060

NEO
10-062

NEO
08-694

Set de chei fixe 1/2", 58 de piese, CRV

Set chei tubulare 1/4", 1/2", 86 de piese, CrV

Set de chei tubulare, 1/4", 1/2", CrV, 94 de piese

Chei tubulare 1/2 ", set 23 buc. 


NEO
10-076

NEO
08-690

NEO
10-066

NEO
08-845

Set de chei cu clichet 1/4", 3/8", 1/2", multifuncționale, 219 de piese

Chei tubulare 1/4 ", 1/2 ", set 71 buc.

Set de chei 1/4", 1/2", 110 de piese, CrV

Set de chei dinamometrice 1/4", 3/8", 1/2" 3 buc


Accesorii pentru tubulare

   Pe lângă seturile complete de chei tubulare, oferim și o gamă extinsă de accesorii esențiale pentru a-ți îmbunătăți experiența de lucru și a spori versatilitatea uneltelor tale. Accesoriile noastre sunt proiectate pentru a completa perfect seturile NEO Tools, oferind durabilitate și performanță excepționale.

 • Extensii și Adaptori: Oferim extensii de diferite lungimi și adaptori pentru a ajunge în locurile greu accesibile.
 • Praguri și Biți Specializați: Selecție vastă de praguri și biți pentru diverse tipuri de șuruburi și piulițe.
 • Mânere și Bare de Forță: Pentru un plus de pârghie și control în aplicații care necesită mai multă forță.
 • Cutii și Organizatoare: Soluții practice pentru depozitarea și transportul accesoriilor și uneltelor tale.

T-1000 - Robustețe și Precizie la Superlativ

    Alături de seturile de chei tubulare NEO Tools, îți prezentăm produsul nostru de vârf: clichetul T-1000 ½". Acesta nu este doar un clichet obișnuit, ci o unealtă de excepție, destinată celor mai exigente sarcini.

Avantajele clichetului T-1000:

     Rezistență Extraordinară: Clichetul T-1000 este echipat cu 90 de dinți și a demonstrat o capacitate de rotație impresionantă, atingând 1000 Nm, aproape dublu față de standardul de 520 Nm. Acest lucru îl face extrem de robust și durabil, depășind testele de rezistență la forță. 

     Construcție Robustă și Durabilă: Durabilitatea sa remarcabilă se datorează construcției solide și mecanismului de clichet autoblocant. Designul pătratului de acționare a fost consolidat pentru a oferi o performanță superioară.

     Precizie și Confort: Cu 90 de dinți și o cursă de doar 4°, T-1000 asigură o precizie excelentă și confort în utilizare, fiind ideal pentru lucrul în spații înguste, cum ar fi compartimentul motorului sau sub mașină.

     Materiale de Înaltă Calitate: Fabricat dintr-o combinație de oțel crom vanadiu și oțel crom molibden, clichetul este construit pentru a rezista în cele mai dure condiții. Mânerul din două materiale asigură o prindere sigură și confortabilă.

    Transport și Depozitare Ușoară: Setul include o cutie cu logo-ul NEO Tools, care facilitează depozitarea și transportul convenabil al clichetului.

Aplicații și Utilizări

 • Indispensabil pentru Îndepărtarea și Strângerea Piulițelor sau Șuruburilor: Eficient și fără efort, ideal pentru profesioniști.
 • Perfect pentru Lucrul în Spații Înguste: Ideal pentru compartimentele motoarelor sau zonele dificile de sub mașină.
 • Pentru Profesioniști: O alegere excelentă pentru cei care cer unelte de înaltă performanță și durabilitate.

Caracteristici:

 • Cuplu Maxim: 1000 Nm
 • Dimensiunea Pătratului de Antrenare: 1/2"
 • 90 de Dinți
 • Cursă de 4°
 • Mecanism cu Clichet Autoblocant
 • Design de Acționare Întărit
 • Extrem de Robust

Alege calitatea și performanța superioară cu seturile de chei tubulare NEO Tools și clichetul T-1000! Te vei bucura de unelte durabile, precise și confortabile, gata să facă față oricărei provocări.