Truse de scule cu tubulare

Vizualizare ca Grila Lista

Articolele 1-12 din 52

Setati descendent
54 52
pe pagina
85 52

Cheile cu cheie de soclu sunt una dintre uneltele de bază care sunt utile în atelierele de lucru, atât la domiciliu, cât și în cele profesionale. Acestea fac mult mai ușoară munca cu șuruburile hexagonale sau hexagonale - le puteți deșuruba sau înșuruba în cel mai scurt timp cu aceste unelte. Dispunem de o varietate de seturi de chei de soclu atât pentru entuziaștii DIY, cât și pentru profesioniștii exigenți. În funcție de nevoile dvs., puteți alege între chei standard și seturi de chei cu hexagon. Acestea din urmă sunt deosebit de utile atunci când reparați biciclete sau înșurubați mobilă.

Puteți alege dintre alte seturi de chei mici de opt piese de la NEO. Câteva prize de bază sunt suficiente dacă reparați ceva doar din când în când. Cu toate acestea, dacă diverse tipuri de reparații sau bricolaj au devenit viața dumneavoastră de zi cu zi, seturile mai mari în valize ar putea fi o alegere mai bună. Datorită numărului mare de articole, puteți găsi întotdeauna priza potrivită pentru nevoile dumneavoastră. În plus, cu o husă practică, vă puteți păstra accesoriile în ordine. Există atât seturi care conțin doar chei și prize, cât și seturi care includ accesorii suplimentare, cum ar fi clești, lanterne și multe altele. În funcție de model, aceste seturi variază de la câteva zeci până la peste o sută de articole.

Cheile de soclu din seturi sunt fabricate din materiale robuste, rezistente. Mânerele au o formă ergonomică și sunt acoperite cu un plastic special care facilitează ținerea instrumentului chiar și cu mâinile umede. De asemenea, vă încurajăm să aruncați o privire la oferta noastră de chei și capace individuale. Personalul nostru vă va ajuta să alegeți produsul potrivit.