Mânere cu clichet

Vizualizare ca Grila Lista

Articolele 1-12 din 40

Setati descendent
21 40
Pagina
pe pagina
37 40

Cheile cu clichet pe care le puteți găsi în magazinul nostru sunt disponibile în diferite dimensiuni, astfel încât să puteți alege cu ușurință o unealtă perfect adaptată nevoilor dumneavoastră.

Lucrul într-un atelier poate fi un hobby grozav sau o modalitate de a câștiga bani și de a vă susține familia. Indiferent de tipul de atelier pe care îl conduceți, ar trebui să îl echipați corespunzător. Una dintre uneltele de bază pe care ar trebui să le aveți la îndemână sunt diferite tipuri de chei. Printre acestea, cheile cu clichet sunt universal aplicabile. Acestea sunt deosebit de utile în atelierele mecanice și în atelierele de reparații.

Cheile de tip clichet sunt soluția pentru persoanele care apreciază confortul și eficiența. Acestea vă permit să faceți mișcări fluide atunci când slăbiți sau strângeți un șurub fără a fi nevoie să vă luați mâinile de pe sculă. Cheile cu clichet pe care le puteți găsi în magazinul nostru sunt disponibile în diferite dimensiuni, astfel încât să puteți alege cu ușurință o unealtă perfect adaptată nevoilor dumneavoastră. Este o idee bună să vă decideți asupra câtorva dintre produse și să le transformați într-un set de instrumente la îndemână.

Vă rugăm să rețineți că fiecare cheie cu clichet din gama noastră are un mâner ergonomic și este fabricată din material robust. Astfel, puteți lucra fără să vă faceți griji că îl puteți deteriora atunci când aplicați mai multă presiune.

În magazinul nostru veți găsi produse ale unor mărci precum Neo, Topex și Top Tools, care sunt cunoscute și apreciate atât de profesioniști, cât și de pasionați. Oferta lor include, de asemenea, alte unelte de atelier:  îmbrăcăminte de lucru și unelte de grădină.

Puteti alege din magazinul nostru si ochelarii de protecție, mănușile de lucru, precum și seturile de unelte precum dălți, șurubelnițe și chei inelare.

Din gama noastra va mai prezentam:

Clichet telescopic NEO 1/4" (ref. 08-502), reglabil pe lungime, 150-200 mm, cu corp din otel crom vanadiu, fabricat conform DIN 3122. Mecanismul cu clichet cu 72 de dinti permite lucrul precis, este realizat din Extremely Oțel crom-molibden durabil prelungește durata de viață a sculei Mânerul ergonomic din două materiale îmbunătățește confortul de lucru Calitatea sculelor confirmată de certificatul TÜV și de 25 de ani de garanție a producătorului Marca NEO îndeplinește așteptările profesioniștilor.

Vă încurajăm să contactați consultanții noștri, care vă vor răspunde la toate întrebările legate de produsele prezentate pe site. De asemenea, vă vor ajuta să alegeți echipamentul potrivit pentru atelierul dvs. și uneltele pentru casă sau grădină.