Chei combinate standard

Vizualizare ca Grila Lista

Articolele 1-12 din 108

Setati descendent
88 108
pe pagina
17 108

Chei combinate

Cheile cu capătul deschis se caracterizează prin designul lor simplu și gama largă de aplicații. Utile în orice atelier, acestea sunt potrivite atât pentru reparații mici, cât și pentru revizii mai complexe.

Acestea se caracterizează prin construcția lor simplă - un capăt cu o cheie și celălalt cu un ochi de aceeași mărime. Cheile cu capătul deschis sunt disponibile individual sau în seturi practice.

Chei cu capătul deschis

Cheile cu capătul deschis sunt unul dintre cele mai populare tipuri de unelte. Modelele standard oferă dimensiuni de la 6 la 32 mm. Cu ajutorul lor, puteți deșuruba și înșuruba cu ușurință o varietate de piese. Acest tip de cheie este deosebit de potrivit pentru mecanicii auto și pentru aplicațiile în care accesul la piulițe și șuruburi nu este deosebit de dificil. Fabricate din aliaje metalice durabile, acestea pot fi folosite de către pasionații de bricolaj timp de mulți ani.

Chei inelare

Există diferite tipuri de chei inelare. Uneltele pot avea un design curbat corespunzător, ceea ce facilitează lucrul în locuri greu accesibile, sau pot avea un clichet încorporat, accelerând considerabil munca planificată.

Ochiul cheii permite o prindere și o îmbrățișare mai precisă a șurubului, ceea ce previne deteriorarea componentelor și îmbunătățește și mai mult eficiența lucrului care urmează să fie efectuat.