Pompe de apă

Vizualizare ca Grila Lista

4 Articole

Setati descendent
89 4
pe pagina
34 4

Pompe de apă

Pompele de apă se caracterizează prin caracterul lor practic, în special în gospodăriile care nu au acces la un sistem de alimentare cu apă. Cu ajutorul lor, este posibil, de exemplu, să se extragă convenabil apă dintr-un puț, dar și să se pompeze apă din rezervoare selectate sau din camere inundate.

Pompă submersibilă - ce este?

Acesta este un tip de pompă de apă care se caracterizează prin amplasarea sa sub nivelul apei. Din acest motiv, nu numai că trebuie să fie extrem de rezistent la scurgeri, dar trebuie să se distingă și printr-o durată de viață lungă și o putere mare a motorului.

Acesta funcționează prin crearea unei diferențe de presiune între aspirarea și pomparea apei. Se bazează pe transmiterea forței mecanice printr-un piston, un rotor sau o diafragmă pentru a comprima și evacua apa.

Pompe submersibile și tipurile lor

Principala diviziune a pompelor submersibile se bazează pe faptul că sunt proiectate pentru apă curată sau apă murdară. Cu toate acestea, multe dintre ele permit manipularea simultană a ambelor tipuri de apă, ceea ce sporește versatilitatea dispozitivului. O pompă submersibilă este un dispozitiv care merită cu siguranță să fie cunoscut.

Pompe de apă murdare

O pompă de apă murdară este o pompă submersibilă care este folosită cel mai frecvent pentru curățarea fosei septice. Cu carcasa sa rezistentă la acizi, adesea fabricată din oțel inoxidabil durabil, este posibilă pomparea comodă a deșeurilor din rezervor. De asemenea, îl puteți utiliza pentru a elimina apa dintr-un iaz, din zonele inundate sau pentru a pompa apa subterană.

Pompe submersibile

Acestea sunt pompe care sunt adesea folosite pentru uscarea profesională a clădirilor, dar și pentru agricultură și uz casnic. Acestea sunt, de asemenea, pompele la care apelați în caz de inundații sau inundații. O pompă de apă submersibilă poate fi folosită și pentru a usca iazurile. Va fi excelent pentru irigarea grădinii - plasat într-un butoi de ploaie, de exemplu. Acest tip de pompă are un filtru pentru a preveni aspirarea unei cantități prea mari de apă contaminată.

Ce pompă de apă ar trebui să aleg?

Atunci când vă decideți asupra modelului potrivit, este important ca pompa să aibă atât parametrii potriviți, cât și să fie adaptată pentru utilizarea prevăzută. Este important să acordați atenție nu numai la puterea motorului, la capacitatea de a pompa apă sau la capacitatea maximă a acestuia. Pentru comparațiile de produse, merită să vă concentrați și asupra presiunii pompei, a adâncimii la care poate funcționa și a diametrului optim admisibil al impurităților.

Magazinul Fixero oferă o gamă largă de pompe atât pentru apă curată, cât și pentru apă murdară, care își vor dovedi valoarea de-a lungul multor sezoane de utilizare. Indiferent dacă aveți nevoie de o pompă de benzină, de o pompă de apă sau de o simplă pompă de grădină, alegerea este largă și constă exclusiv din produse de înaltă calitate. Magazinul oferă, de asemenea, o gamă completă de accesorii necesare pentru conexiunile de apă, cum ar fi racorduri, furtunuri sau supape.