Mașini de tuns iarba

Vizualizare ca Grila Lista

6 Articole

Setati descendent
99 6
pe pagina
25 6

Mașini de tuns iarba pe benzină și mașini de tuns iarba electrice

Cheia pentru o bună îngrijire a gazonului

Baza unei grădini bine întreținute este un gazon bine tuns și dens. Este piesa de prezentare a casei și a spațiului dumneavoastră, așa că este important să selectați cu atenție uneltele potrivite pentru a face munca în aer liber mai ușoară și mai rapidă. Un echipament esențial pentru aceasta va fi o mașină de tuns iarba pe măsură. Puteți alege atât mașini de tuns iarba pe benzină, cât și electrice, fiecare oferind diferite tipuri de caracteristici utile.

Cum alegi mașinile de tuns iarba?

Atunci când luați o decizie, acordați o atenție deosebită parametrilor motocositoarelor. O marcă de încredere, cum ar fi NEO TOOLS sau GRAPHITE, poate fi, de asemenea, un bun indicator. Mai presus de toate, însă, merită să vă gândiți dacă doriți să folosiți o mașină de tuns iarba pe benzină sau una electrică.

O mașină de tuns iarba pe benzină poate fi alimentată cu motor, dar un model cu motor manual funcționează la fel de bine pentru spațiile mai mici. Este alimentat cu combustibil, așa că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la găsirea unei prize și conectarea acestuia. Pe de altă parte, motocositoarele cu motor pot face față terenurilor accidentate și suprafețelor mari de tăiere de până la 500 m2. Un motor pe benzină va fi suficient în condiții mai solicitante.

O mașină de tuns iarba electrică este mai ușoară și mai silențioasă decât una pe benzină. Acesta va fi deosebit de util în grădinile de casă și în grădini de zarzavaturi. Mașinile de tuns iarba electrice sunt, de asemenea, mai ecologice - nu poluează aerul și pot fi alimentate cu surse de energie alternativă.

Tăierea ierbii și funcțiile mașinilor de tuns iarba

Cumpărarea unei mașini de tuns iarba nu este o sarcină dificilă dacă știți pe ce să vă concentrați în timpul căutării. Printre altele, modelul ideal ar trebui să aibă o capacitate adecvată a motorului, un coș încăpător sau o descărcare laterală. O caracteristică utilă a unei mașini de tuns iarba electrice, de exemplu, este reglarea înălțimii de tăiere. În funcție de cererea de cosire, puterea motocositoarei va fi, de asemenea, importantă. Aceasta se măsoară în mod normal în wați, iar din această valoare se calculează performanța și durabilitatea acestor aparate.

Lățimi de tăiere

Fiecare motocositoare are propriul interval de tăiere și înălțime. Cu cât este mai mare, cu atât mai puțin timp va fi nevoie pentru a tunde întregul gazon. Cu toate acestea, merită să rețineți că, pentru benzile mai înguste de verdeață, este important ca lățimea de tăiere să nu depășească acești parametri.

În magazinul Fixero, puteți alege o motocositoare pe benzină și o motocositoare electrică pentru a satisface toate cerințele dumneavoastră. După prima cosire, veți fi încântați să vedeți că decizia pe care ați luat-o a fost cu siguranță una bună.