Mașini de spălat cu presiune

Vizualizare ca Grila Lista

7 Articole

Setati descendent
40 7
pe pagina
59 7

Un aparat de spălat cu presiune poate deveni ajutorul tău perfect în timpul curățării grădinii. Vă va fi mai ușor să curățați pavajul, mobilierul de grădină, aleile și alte obiecte. De asemenea, îl puteți folosi pentru a curăța fațadele caselor, mașinile sau ferestrele.

Dar asigurați-vă că alegeți modelul potrivit. Mașinile de spălat cu presiune pentru grădină trebuie să fie puternice și să aibă un vid mare. Pentru aplicațiile de grădină, recomandăm mașini de spălat cu putere mai mare de 1600 W, iar presiunea trebuie să fie de cel puțin 100 bar, în funcție de utilizarea zilnică. Atunci când alegeți o mașină de spălat, acordați atenție și unor aspecte precum capacitatea recipientului pentru detergent, lungimea furtunului și greutatea. Acești parametri vor fi importanți în timpul utilizării zilnice a dispozitivului. Nu mai puțin important este intervalul de temperatură la care dispozitivul încălzește apa.

În oferta noastră, veți găsi mașini de spălat sub presiune ale unor producători renumiți de echipamente electronice pentru casă și grădină. Acordați o atenție deosebită propunerii mărcii Verto. Acest model are o putere de 2000 W și o presiune a apei de 160 bar, ceea ce vă va permite să curățați chiar și suprafețele foarte murdare. Produsul îndeplinește toate standardele europene de siguranță.

În oferta noastră veți găsi și alte produse Verto, atât pentru profesioniști, cât și pentru pasionați. Vă recomandăm în special unelte manuale și electrice care vă vor ușura munca în grădină. Oferta noastră include: foarfece de grădină, mașini de tuns iarba, sape, lopeți și greble. Vedeți și oferta pentru mănuși și saboți de grădină, care vor crește considerabil confortul în timpul lucrului.