Lopeți, cazmale si furci

Vizualizare ca Grila Lista

Articolele 1-12 din 16

Setati descendent
72 16
Pagina
pe pagina
12 16

Lopețile potrivite vor fi utile mai ales în timpul lucrărilor de grădină. Dacă sunteți în căutarea produsului perfect pentru grădina sau grădina dvs., trebuie să luați în considerare câteva aspecte de bază. În primul rând, gândiți-vă la ce o veți folosi. Dacă săpați pământul pentru paturi, căutați lopeți cu formă ascuțită. Acestea vă vor permite să tăiați mult mai ușor gazonul și pământul dur. Dacă mutați pământ dintr-un loc în altul sau săpați șanțuri, lopețile cu un capăt drept și o ușoară curbură la suprafață sunt mult mai bune. Acest lucru vă permite să ridicați mai mult material și, în același timp, crește rezistența sculei. Dacă lucrați în straturi și plantați legume sau plante ornamentale, o lopată mică vă va ajuta la precizie.

Materialul arborelui lopeții este, de asemenea, important. Puteți găsi lopeți cu mânere din metal, lemn, plastic și fibră de sticlă.

Lopețile și lopețile mari pentru nisip sau pentru săpat au mânere în formă de D sau T. Lopețile mici și înguste au mânere drepte.

Printre numeroasele propuneri prezentate pe site, veți găsi produse ale unor mărci precum: Verto, Neo, Top Tools sau Topex. Ei sunt specializați în fabricarea de unelte pentru casă, grădină și atelier. Acestea sunt apreciate atât de profesioniști, cât și de pasionați.

Vedeți și alte produse pe care le veți găsi utile în timpul lucrărilor de grădină. Vă recomandăm foarfeci de grădină, mașini de tuns iarba, fierăstraie manuale și multe altele. De asemenea, vă încurajăm să contactați personalul nostru, care vă va răspunde la toate întrebările despre sortimentul nostru și despre cum să îl alegeți în funcție de nevoile dumneavoastră.