Foarfeci manuale pentru gard viu si gazon

Vizualizare ca Grila Lista

7 Articole

Setati descendent
27 7
pe pagina
28 7

Foarfecele sunt esențiale în orice gospodărie. Acestea sunt utile nu numai acasă, ci și afară, de exemplu în grădină. În oferta noastră veți găsi o selecție largă de produse din categoria foarfece de grădină. Acestea sunt propuneri de la companii de renume specializate în unelte manuale și electrice pentru casă și grădină. Vedeți, printre altele, produse semnate cu logo-urile Topex sau Verto. Acestea sunt mărci apreciate de profesioniști și pasionați. Foarfecele de grădină ale ambelor companii sunt fabricate din materiale rezistente la deteriorări mecanice, iar forma lor este selectată astfel încât să asigure confort și siguranță în timpul lucrului.

În magazinul nostru veți găsi foarfece de grădină, care, în funcție de model, au un mâner de formă clasică, cu un ochi pentru o prindere ușoară cu o singură mână. De asemenea, puteți alege modele mai mari - foarfece de grădină cu două mâini, care au un mâner alungit acoperit cu material antiderapant și pot fi operate cu mâinile ușor umede.

Avem, de asemenea, foarfece pentru iarbă și arbuști din care puteți alege. Modelele au diferite lungimi și lățimi de tăiere ale lamei. În cazul foarfecelor pentru iarbă, lamele sunt dispuse perpendicular pe mâner. Astfel, este mult mai ușor să tăiați iarba cu precizie în locurile greu accesibile. Modelele mai mari, cu lame drepte, sunt ideale pentru tăierea gardurilor vii.

Dacă sunteți în căutarea de accesorii și unelte care să vă ajute la întreținerea gazonului și a grădinii, aruncați o privire la celelalte categorii ale noastre. Consultați gama noastră largă de mașini de tuns, unelte manuale și produse pentru tăierea marginilor de gazon. Printre numeroasele noastre produse, veți găsi, de asemenea, produse pentru udarea și stropirea gazonului și a altor plantații. Pentru lucrări mai grele, recomandăm în special drujbele și foarfecele de grădină.