Foarfeci de grădină

Vizualizare ca Grila Lista

Articolele 1-12 din 37

Setati descendent
39 37
Pagina
pe pagina
87 37

Plănuiți lucrări în grădină? Doriți să tăiați un gard viu sau să modelați frumos un copac? Atunci veți avea nevoie de foarfecele de grădină pe care vi-l oferim. Printre altele, oferim foarfece de grădină telescopice cu mânere extinse. Datorită lor, puteți ajunge cu ușurință chiar și în locuri greu accesibile. Acest foarfece este recomandat pentru tăierea crengilor. În funcție de diametrul de tăiere, puteți tăia ramuri subțiri de arbust sau chiar ramuri groase de copac. Foarfecele de crengi telescopice sunt unelte cu două mâini, cu mâner drept, ceea ce le face confortabile de folosit chiar și cu brațele întinse la înălțime.

În plus, avem multe foarfeci de grădinărit pentru utilizarea cu o singură mână. Aceste modele sunt recomandate în primul rând pentru tăierea florilor, dar și pentru tăierea ramurilor individuale din gardurile vii. De exemplu, foarfecele de tăiat cu nicovală de la Verto. Dacă sunteți în căutarea unei tăieri complexe și rapide a gardului viu, alegeți un foarfece de grădină mai mare sau o mașină de tuns gard viu.

Un alt brand, apreciat de pasionații de bricolaj și de profesioniști - Topex - a pregătit o propunere interesantă pentru clienții noștri. Acesta este un foarfece de grădină pentru omizi de mână. Este conceput pentru tăierea ramurilor subțiri și groase. În plus, este echipat cu un ferăstrău, cu care vă puteți descurca cu ușurință chiar și cu ramuri de lemn foarte greu de tăiat, foarte groase.

Modelele individuale de foarfecă de tăiat au o formă ergonomică a mânerului adaptată la modul de utilizare. În plus, majoritatea modelelor au un mecanism special de blocare care împiedică deschiderea lamelor atunci când nu doriți să le deschideți.

Pe lângă uneltele de grădinărit, oferim, de asemenea, o gamă largă de produse de uz casnic, cum ar fi șurubelnițe, ciocane și diverse seturi de chei (de exemplu, chei inelare și chei Allen).