Fierăstraie de grădină

Vizualizare ca Grila Lista

Articolele 1-12 din 16

Setati descendent
35 16
Pagina
pe pagina
99 16

O grădină sau o parcelă nu înseamnă doar relaxare și plivire. Uneori trebuie să vă suflecați mânecile și să faceți munca mai grea, cum ar fi tăierea crengilor sau a lemnului. Ferăstraiele de grădină vă pot ajuta în aceste sarcini. Pe care să o alegeți astfel încât să funcționeze bine pentru munca pe care o aveți în vedere?

Gama noastră include ferăstraie speciale pentru crengi. Căutați modelele pliabile, care au un design cu o formă specială și ocupă puțin spațiu atunci când sunt pliate. Lama specială și mânerul fac tăierea și tăierea mult mai ușoară. Acest lucru facilitează tăierea crengilor care au crescut prea mult, precum și a bucăților de lemn care trebuie tăiate înainte de a fi aruncate. Rețineți că există fierăstraie din gamă care sunt ideale pentru tăierea nu numai a crengilor uscate, ci și a celor umede. Modelele selectate de ferăstraie pliante sunt disponibile și cu capace.

Pe lângă modelele pliabile, avem și o gamă largă de ferăstraie cu arc în magazinul nostru. În funcție de nevoile dumneavoastră, puteți alege modele cu lungimi diferite ale lamei. Avantajul acestui tip de ferăstrău este că puteți schimba cu ușurință lama cu una nouă atunci când aceasta este uzată. Piesele de schimb pot fi, de asemenea, găsite în oferta noastră.

Printre numeroasele propuneri prezentate pe site, există și ferăstraie circulare clasice, care au o utilizare universală acasă, în grădină și chiar în atelier. Toate produsele din această categorie sunt create de producători de renume de unelte de mână pentru casă și grădină. Companii precum Verto, Top Tools sau Topex sunt apreciate atât de pasionați, cât și de profesioniști. Uneltele sunt create astfel încât să îndeplinească toate standardele de siguranță stabilite de standardele europene.

Vedeți și alte produse pentru grădină, cum ar fi sistemele de irigare sau uneltele de grădinărit, cum ar fi foarfecele de grădină și foarfecele de tuns gardul viu.