Perii de sârmă

Vizualizare ca Grila Lista

Articolele 1-12 din 19

Setati descendent
71 19
Pagina
pe pagina
19 19

Periile de sârmă sunt accesorii care nu ar trebui să lipsească din niciun atelier, fie că este vorba de un profesionist sau de un pasionat. Acestea sunt deosebit de utile atunci când se lucrează cu metal. Printre altele, acestea fac posibilă curățarea acesteia de diferite tipuri de murdărie permanentă, rugină, precum și de straturi vechi de vopsea sau lac. O perie de sârmă bine aleasă va face posibilă curățarea și, în același timp, nu va deteriora suprafața unui obiect metalic.

În oferta noastră veți găsi perii de sârmă pentru burghie, pe care le puneți în locul burghiului. Există, de asemenea, produse concepute pentru mașinile de tocat. Diferitele modele pot avea vârfuri diferite, în funcție de echipamentul pentru care sunt destinate. De exemplu, periile de sârmă pentru un burghiu vor avea un tijă specială, în timp ce cele pentru un polizor sunt atașate cu ajutorul unui filet special.

Atât modelele de polizor, cât și cele de burghiu sunt disponibile în mai multe variante. Așadar, înainte de a cumpăra o perie de sârmă pentru burghiu, gândiți-vă la ce anume o veți folosi. De exemplu, modelele cu sârmă împletită vor fi ideale pentru îndepărtarea murdăriei dure și a vopselelor vechi. Cu toate acestea, dacă doriți să curățați obiecte delicate, o perie de sârmă cu disc cu fir ondulat este mult mai bună. Oferim atât modele din sârmă și plastic, cât și modele din sârmă și nisip.

Produsele prezentate pe site sunt fabricate de mărci de renume, specializate în producția de scule electrice și scule de mână pentru atelierele profesionale și pentru pasionați. Acestea sunt conforme cu standardele europene de siguranță.

Vedeți și alte produse din oferta noastră, care vă vor permite să vă completați setul de produse de lucru la îndemână. În magazin veți găsi, printre altele, multe modele de polizoare și mașini de găurit, precum și o gamă completă de accesorii pentru acestea.