Găleți

Vizualizare ca Grila Lista

7 Articole

Setati descendent
97 7
pe pagina
33 7

Atunci când finalizează echipamentul atelierului sau se pregătesc pentru o renovare, mulți oameni se concentrează pe unelte manuale sau electrice pentru a-și ușura munca. Cu toate acestea, merită să ne amintim și de alte accesorii care pot fi utile. Aceasta include produse precum gălețile, de exemplu. De aceea, veți găsi o gamă largă de aceste accesorii în oferta noastră.

Găleata potrivită are multe utilizări în timpul renovării și a altor tipuri de lucrări de atelier. Una dintre cele mai interesante soluții în acest domeniu sunt tăvile de construcții, deosebit de utile în timpul lucrărilor de construcție și renovare. Fiecare tavă de construcție din oferta noastră este fabricată din plastic rezistent la deteriorări mecanice. Atât tăvile rotunde, cât și cele dreptunghiulare sunt perfecte pentru amestecarea amestecurilor pentru construcții (de exemplu, ardezie, tencuială sau chituri). Diferitele dimensiuni ale găleților de construcții vă permit să o alegeți pe cea mai potrivită pentru nevoile dumneavoastră.

Gălețile de vopsea se adresează celor care caută recipiente pentru a pregăti în siguranță culorile de vopsea alese cu ajutorul pigmenților.

Găleata rezistentă este utilă și atunci când se face curățenie după o renovare. Molozul, tapetul și resturile de faianță pot fi eliminate cu ușurință în el. De asemenea, puteți folosi găleți de plastic pentru curățarea podelelor în faza finală de curățare.

Pe lângă produsele din plastic, oferim și găleți din tablă, care sunt rezistente la umiditate (nu se corodează).

Dacă sunteți în căutarea altor accesorii pentru a vă completa atelierul, acordați atenție altor produse din categoria unelte de construcții. Oferta include mistrii, dălți, rangă, fierăstraie, ciocane și menghine.