Dălți și punctatoare

Vizualizare ca Grila Lista

Articolele 1-12 din 33

Setati descendent
24 33
Pagina
pe pagina
50 33

Dacă vă refaceți cutia de scule, nu uitați să includeți cel puțin o daltă. Această unealtă este utilă în special pentru pasionații de bricolaj care asamblează adesea mobilă, dar care lucrează și în metal. De asemenea, va fi utilizat în atelierul unui lăcătuș profesionist, în atelierul de reparații auto și în multe companii de construcții și renovări.

În oferta noastră veți găsi dălți de la mărci renumite, specializate în producția de unelte de mână, cum ar fi Neo, Top Tools sau Topex. Produsele lor sunt apreciate atât de profesioniști, cât și de amatori de modelaj sau bricolaj. Printre numeroasele propuneri veți găsi, printre altele:

dălți metalice;
Daltă pentru beton;
Dălți pentru tablă de oțel;
Daltă de zidărie.

Pe lângă dălți, în această categorie veți găsi și alte unelte cu o utilizare similară. De exemplu, puteți folosi dispozitive de batere a cuielor pentru a bate cuie cu precizie cu un ciocan. O altă soluție interesantă sunt dălțile cu protecții, care sporesc semnificativ siguranța la utilizarea acestor unelte. O altă propunere sunt vârfurile de daltă, datorită cărora puteți marca cu ușurință un anumit loc pe suprafețele din metal, de exemplu pe diferite tipuri de foi de metal.

În funcție de model, dălțile pot fi de diferite lungimi. Acestea se caracterizează, de asemenea, prin forma ergonomică și prin protecțiile menționate mai sus. În plus, unele dintre produsele prezentate sunt acoperite cu un material antiderapant, care îmbunătățește semnificativ aderența în timpul lucrului cu dalta.

Dacă aveți nevoie de mai mult de o daltă sau o bară de lovire, vedeți toate seturile pe care le-am pregătit în această categorie. De remarcat în special seturile multifuncționale ale mărcii Neo, care constau atât în pumni, cât și în dălți.