Cretă și sfoară de zidărie

Vizualizare ca Grila Lista

Articolele 1-12 din 38

Setati descendent
1 38
Pagina
pe pagina
78 38

Trasarea este desenarea unei linii pe un material selectat, de obicei pentru a-l tăia în mod corespunzător. Se utilizează de obicei la prelucrarea metalelor. Este, de asemenea, utilizat în lucrările de tâmplărie, în placarea cu gresie, parchet și în diverse tipuri de lucrări de lăcătușerie. Pentru a ușura acest tip de muncă, merită să achiziționați uneltele potrivite de crestare.

Am pregătit o gamă largă de instrumente de marcare manuală în oferta noastră. Printre acestea veți găsi, de exemplu, diferite tipuri de fiare de călcat unghiulare. Vedeți, printre altele, oțel, aluminiu și unghiuri de acoperiș. Protractorii ajustabili sunt, de asemenea, o soluție recomandată. Un model deosebit de interesant cu un nivel cu bulă de aer este vândut într-un set de creioane.

În gama noastră, veți găsi unelte de ștanțare atât pentru metal, cât și pentru tâmplărie. Vedeți articole cum ar fi rigle unghiulare, scripeți și corzi de scrijelit, printre altele.

Toate aceste produse sunt fabricate de mărci renumite și apreciate atât de profesioniști, cât și de pasionați. Printre producători se numără Top Tools, Neo și Topex. În plus față de produsele de scrijelit, oferă o gamă largă de unelte de mână care se vor dovedi utile acasă, în atelier și în grădină.

De asemenea, vă încurajăm să consultați gama de produse din categoria Sănătate și siguranță. Datorită acestora, vă puteți proteja locul de muncă și pe dumneavoastră în timpul activității. Vă recomandăm în special ochelari de protecție și mănuși. Oferim, de asemenea, îmbrăcăminte de protecție, inclusiv salopete, tricouri și jachete. Contactați personalul nostru, care vă va ajuta să alegeți echipamentul, accesoriile și măsurile de protecție corporală potrivite.