Clești tinichigerie, zidărie, cuie

Vizualizare ca Grila Lista

5 Articole

Setati descendent
46 5
pe pagina
37 5

Tehnologiile de construcție se schimbă și se îmbunătățesc în permanență. Cu toate acestea, se pare că unele tehnici nu evoluează foarte mult. Acesta este cazul unor activități cum ar fi, de exemplu, așezarea de tablă pe un acoperiș de către acoperiși. Aceștia folosesc adesea metode cunoscute de mult timp, dar uneltele pe care le folosesc au fost îmbunătățite treptat și fabricate din materiale mai bune, ceea ce le permite să lucreze cu mai multă precizie. Cleștii de acoperișuri sunt un exemplu de astfel de unelte. Acestea sunt folosite pentru a îndoi foile de metal - cu ajutorul lor se montează foi de metal și țigle.

În magazinul nostru veți găsi clești specializați pentru acoperișuri, care sunt disponibili în mai multe variante. Puteți alege între un clește drept sau un clește îndoit la un anumit unghi. Toate modelele sunt fabricate din materiale durabile. Acestea sunt rezistente la influențele externe, precum și la sarcinile de forță la care sunt deseori expuse în timpul lucrărilor la acoperișuri.

Mânerele cleștilor sunt realizate din material antiderapant. Ca urmare, aderența rămâne fermă în timpul lucrului, chiar dacă aveți mâinile umede. Acest lucru este foarte important atunci când se lucrează la înălțime.

Vă oferim unelte de la mărci renumite, cum ar fi Neo, care este specializată în producția de unelte de mână de înaltă calitate. Printre acestea se numără ciocane, șurubelnițe și dălți. În magazinul nostru veți găsi, de asemenea, diverse accesorii care facilitează lucrările de renovare și reparații. Vedeți, de exemplu, gama noastră largă de hârtie abrazivă.

Aruncați o privire la categoria noastră de sănătate și siguranță. Aici veți găsi produse pentru protecția corporală și îmbrăcăminte, inclusiv mănuși de lucru, salopete, precum și ochelari de protecție și măști de protecție.