Cleme și prese pentru tâmplărie

Vizualizare ca Grila Lista

Articolele 1-12 din 66

Setati descendent
23 66
pe pagina
59 66

Prelucrarea lemnului nu înseamnă doar rindeluire, netezire și lăcuire, ci și lipire și îmbinare de precizie. Din acest motiv, unul dintre elementele indispensabile, care ar trebui să fie incluse în echipamentul fiecărui atelier de tâmplărie, sunt clemele speciale pentru tâmplărie.

Produsele disponibile în magazinul nostru din această categorie își vor găsi utilizarea atât în atelierele de tâmplărie profesioniste, cât și în cele ale amatorilor. Puteți alege între propuneri precum cleme automate, de colț, cu arc, cu clichet și curea. În oferta noastră veți găsi, de asemenea, cleme de modelare specializate, care sunt ideale pentru îmbinarea chiar și a elementelor foarte mici.

Atunci când alegeți cleme, acordați atenție materialelor din care sunt fabricate. Este recomandabil să le alegeți pe cele în care elementele în contact cu lemnul sunt destul de moi, astfel încât să nu deterioreze structura delicată a acestuia. Celelalte părți ale clemei ar trebui să fie din metal, deoarece trebuie să reziste la o presiune mare în timpul funcționării. Nu uitați, de asemenea, că aceste unelte sunt disponibile într-o varietate de forme, ceea ce face și mai ușoară alegerea modelului potrivit.

Dacă nu știți exact ce tip de clemă să alegeți, contactați unul dintre angajații noștri. După o scurtă conversație, acesta vă va ajuta să alegeți uneltele potrivite pentru munca dumneavoastră. S-ar putea să vă intereseze și alte produse din oferta noastră, care sunt utile pentru lucrul în atelierul de tâmplărie. Printre acestea se numără raboteze manuale și electrice, precum și dălți, hârtii de șlefuit și multe altele. De asemenea, avem în stoc echipamente de protecție personală, cum ar fi ochelari de protecție și mănuși de lucru. Veți găsi gama completă a acestor produse în categoria Sănătate și siguranță.