Purificatoare de aer

Vizualizare ca Grila Lista

2 Articole

Setati descendent
100 2
pe pagina
24 2

Se vorbește din ce în ce mai des despre cum calitatea aerului se deteriorează de la an la an. Acest fenomen poate fi observat nu numai în marile orașe, ci și în orașele și satele mai mici. Ce se poate face în această privință? Una dintre cele mai interesante sugestii sunt purificatoarele de aer. Acestea sunt dispozitive mici, care pot filtra aerul și îl pot curăța de mulți poluanți, cum ar fi praful, polenul și acarienii. În funcție de model și de filtrele utilizate, acestea pot, de asemenea, curăța aerul de poluanții chimici cunoscuți sub numele de smog.

Un purificator de aer pentru casă va fi o soluție bună în principal pentru persoanele care suferă de alergii și pentru cele cu probleme ale căilor respiratorii superioare. Merită să vă gândiți să achiziționați acest tip de dispozitiv pentru a minimiza riscul unor astfel de afecțiuni în viitor. Atunci când alegeți produsul potrivit pentru casa dumneavoastră, căutați un purificator de aer cu ionizator. Aceasta sporește funcționalitatea produsului și permite o purificare și mai bună a aerului. În plus, unele dintre modele sunt echipate cu o lampă UVC, care are un efect viral și bactericid.

Fie că aveți în vedere achiziționarea unui model de bază sau a unui purificator de aer echipat cu un ionizator, acordați atenție suprafeței pe care acesta va funcționa eficient. Dacă alegeți o unitate prea slabă, aceasta nu va curăța în mod corespunzător aerul din încăperea în care este instalată. Dacă nu știți ce dispozitiv să alegeți pentru locuința dumneavoastră, discutați cu consultantul nostru, care vă va ajuta să vă decideți.

Operarea dispozitivelor, cum ar fi purificatoarele de aer, este foarte simplă, chiar intuitivă. Modelele selectate au diferite moduri de funcționare (modul de noapte mai silențios) și pot fi controlate cu ajutorul telecomenzii furnizate.

Consultați și alte aparate de uz casnic, cum ar fi ventilatoarele sau convectoarele de încălzire.