Furtunuri de grădină

Vizualizare ca Grila Lista

Articolele 1-12 din 36

Setati descendent
67 36
Pagina
pe pagina
1 36

Furtunuri de grădină

Furtunurile de grădină fac parte din echipamentul de bază al fiecărei grădini. Acestea sunt folosite pentru udarea corectă a gazonului, a plantelor și pentru udarea culturilor sau a ierburilor.

Magazinul Fixero oferă o gamă largă de produse pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastră. În funcție de mărimea grădinii dvs. sau de tipul de lucrări pe care trebuie să le faceți, alegeți furtunul de grădină potrivit pentru dvs.

Furtun de grădină

Există multe tipuri de furtunuri tehnice care sunt ideale pentru utilizarea în grădină:

  • furtun extensibil - datorită curgerii apei, acesta se alungește automat, făcând ca lungimea furtunului să crească în funcție de utilizare sau nu. Acest lucru economisește mult spațiu în garaj sau atelier în timpul iernii, de exemplu,
  • furtun flexibil - acesta este un furtun de grădină foarte practic, conceput pentru a preveni încurcarea. Este rezistent la îndoire și la deteriorări mecanice și se caracterizează printr-o durabilitate ridicată,
  • furtun de stropire - cu trei canale și duze/aspersoare variabile pentru a facilita udarea uniformă a plantelor. De asemenea, se remarcă prin eficiența sa în ceea ce privește apa și rezistența la intemperii. Aspersoarele udă automat straturile de flori pe toată lungimea lor.

Diametrul furtunului și alți parametri importanți

Pentru a avea grijă de gazonul sau grădina dumneavoastră, trebuie să știți de asemenea de ce diametru de furtun aveți nevoie pentru anumite activități. Furtunurile de grădină de 3/4 inch se caracterizează prin irigare de înaltă presiune.

Pe de altă parte, udarea solului cu un furtun cu diametrul de 2,5 cm (1 inch) de lungime corespunzătoare va funcționa foarte bine în spațiile mari. Datorită greutății mai mici și a ușurinței, grădinarul nu trebuie să-și facă griji că munca îl va obosi rapid.

Furtunurile de 1/2 inch vor funcționa bine într-o zonă cum ar fi o grădină de zarzavaturi sau straturi de flori mici. Aspersorul va iriga eficient spațiul ales.

În magazinul Fixero puteți alege furtunuri de diferite tipuri. O selecție largă de produse de calitate este cheia pentru o grădină frumoasă.