Aspersoare

Vizualizare ca Grila Lista

Articolele 1-12 din 33

Setati descendent
31 33
Pagina
pe pagina
97 33

Succesul unei grădini bine îngrijite depinde de mulți factori. Mai presus de toate, sunt importante fertilizarea și îngrijirea corectă a plantelor și a gazonului. Cu toate acestea, fără o irigare adecvată a solului, toate eforturile pot eșua. Una dintre modalitățile recomandate pentru a menține solul și plantele umede este stropirea lor. În acest caz, instrumentele speciale, cum ar fi un aspersor de grădină, sunt foarte utile.

În oferta noastră veți găsi produse fabricate de mărci de renume, cum ar fi Verto, Top Tools sau Topex. Sunt specializați în producția de unelte și accesorii utile acasă și în grădină. Acestea sunt apreciate atât de profesioniști, cât și de pasionați. Acestea sunt fabricate din materiale durabile pentru a facilita cât mai mult efectuarea unor lucrări specifice.

Printre numeroasele propuneri, veți găsi diverse modele de aspersoare care vă vor permite să umeziți în mod optim plantele și solul din grădina sau din grădina dumneavoastră. Una dintre cele mai interesante soluții este aspersorul sectorial, care este ideal pentru gazon. Pentru suprafețe mai mari, puteți instala mai multe astfel de produse, astfel încât întregul spațiu să fie stropit deodată. O altă opțiune care vă va ajuta să vă mențineți gazonul umed este un aspersor de grădină oscilant. Are un control al presiunii, care vă permite să ajustați raza de acțiune în funcție de zona pe care doriți să o pulverizați.

O altă opțiune interesantă este pistolul de stropit, care se conectează la furtunul de grădină. Aspersorul cu pistol poate avea diferite vârfuri sau un inel cu ajutorul căruia puteți regla puterea și tipul de pulverizare.

În această categorie veți găsi, de asemenea, seturi de aspersoare special concepute. Furtunurile elastice sunt, de asemenea, o soluție interesantă care vă va permite să udați și să stropiți confortabil chiar și cele mai îndepărtate locuri din grădină.