Panouri de încălzire

Vizualizare ca Grila Lista

9 Articole

Setati descendent
83 9
pe pagina
8 9

În epoca tehnologiei moderne, tot mai mulți oameni caută alternative la metodele tradiționale de încălzire a clădirilor și a locuințelor. Încălzirea electrică prin pardoseală și schimbătoarele de căldură sunt utilizate pe scară largă. Una dintre cele mai interesante propuneri sunt și panourile de încălzire cu infraroșu, pe care le veți găsi în oferta noastră.

Ce sunt panourile de încălzire cu infraroșu și cum funcționează acestea? Alegeți dimensiunea și puterea în funcție de nevoile dumneavoastră și de dimensiunea camerei în care va fi utilizat panoul. Acestea pot fi instalate atât pe pereți, cât și pe tavane. Datorită faptului că emit radiații infraroșii, acestea sunt mai eficiente și mai economice decât încălzirea tradițională. Se indică faptul că încălzirea cu ajutorul panourilor poate permite economii de energie de până la 65%, în plus, eficiența conversiei de energie într-un astfel de dispozitiv ajunge la 98%. Un mare avantaj care distinge panourile de încălzire cu infraroșu este faptul că, după ce le porniți, simțiți imediat căldura din încăpere. Acest lucru se datorează faptului că nu necesită încălzire. Deoarece panoul de încălzire cu infraroșu este prevăzut cu un termostat, puteți seta orice temperatură doriți în camera pe care o încălziți.

De asemenea, panourile electrice de încălzire sunt o soluție bună pentru persoanele care iubesc tot felul de facilități moderne. Acest lucru se datorează faptului că acestea pot fi controlate cu ajutorul dispozitivelor mobile. Rețineți că panourile au, de asemenea, un design modern, minimalist. Datorită acestui fapt, ele se potrivesc perfect cu elementele unui design interior simplu, contemporan. De asemenea, acestea pot fi utilizate în locuri unde nu există spațiu pentru radiatoare tradiționale.

În oferta noastră veți găsi, printre altele, panouri marca Neo de diferite dimensiuni și puteri. Datorită acestui lucru, îl veți alege pe cel care vă va încălzi perfect casa sau apartamentul. Dacă doriți să aflați mai multe despre aceste produse, consultantul nostru va fi bucuros să vă răspundă la toate întrebările.