Încălzitoare

Vizualizare ca Grila Lista

Articolele 1-12 din 30

Setati descendent
55 30
Pagina
pe pagina
32 30

Încălzitorul electric este considerat a fi una dintre cele mai versatile soluții pentru camerele de uscare. Este apreciat în primul rând pentru lipsa emisiilor de gaze de eșapament, precum și pentru posibilitatea de a-l utiliza în multe locuri. Încălzitoarele din industria construcțiilor sunt deosebit de utile în timpul lucrărilor periodice de construcție sau de reparații. Acestea sunt utilizate cel mai adesea pentru uscarea spațiilor închise, de exemplu, după finisarea pereților, precum și după aplicarea tencuielii sau a vopselei, atunci când uscarea unui anumit strat trebuie accelerată. De asemenea, acestea sunt utile atunci când se efectuează lucrări de placare.

Veți găsi o gamă largă de încălzitoare în oferta noastră. Acestea sunt produse ale renumitului brand Neo. Aceasta este specializată în producerea unei game de produse care sunt apreciate atât de profesioniști, cât și de pasionați. Pe lângă încălzitoare, produce, de asemenea, unelte de mână, îmbrăcăminte de lucru și echipamente de protecție personală.

Printre numeroasele propuneri prezentate pe site veți găsi, de exemplu, încălzitoare sub formă de suflante portabile care sunt ideale pentru spații mici. De asemenea, puteți opta pentru încălzitoare de aer mai mari, care vă vor permite să uscați rapid chiar și încăperi foarte mari.

Atunci când vă decideți pentru încălzitoarele din oferta noastră, obțineți produse de înaltă calitate. Acestea sunt fabricate în conformitate cu toate standardele europene de siguranță. Modelele individuale au diferite capacități de putere și de debit de aer, precum și dimensiuni. Puteți să le adaptați complet la nevoile dumneavoastră.

De asemenea, vă încurajăm să verificați și celelalte produse ale noastre. Descoperiți gama noastră largă de unelte de mână pentru tencuieli, gresie, faianță și pictură, printre altele. Recomandăm, de asemenea, diferite tipuri de scule electrice, inclusiv mașini de găurit cu ciocan și mașini de găurit, atât cu alimentare de la rețea, cât și cu baterii.