Surubelnițe SL

Vizualizare ca Grila Lista

Articolele 1-12 din 41

Setati descendent
44 41
Pagina
pe pagina
58 41

 

Există instrumente care practic nu ar trebui să lipsească din nicio gospodărie, cum ar fi surubelnita cu cap plat.

 

Printre acestea se numără șurubelnițele cu cap plat, cunoscute și sub numele de șurubelnițe cu cap d. Acest tip de produs ar trebui să se regăsească în fiecare cutie de scule din gospodărie, cel puțin în una sau două dimensiuni. De aceea, am pregătit o selecție largă de acest tip de șurubelnițe în oferta noastră.

Printre numeroasele propuneri, veți găsi produse ale unor mărci apreciate de profesioniști și pasionați, cum ar fi Top Tools, Topex sau Neo. Toate au o formă ergonomică și un mâner, ceea ce facilitează manevrarea sculei. Modelele selectate au, de asemenea, un strat antiderapant. Datorită acesteia, este posibil să lucrați chiar dacă mâinile sunt ușor umede sau transpirate. Materialul uneltelor este rezistent la supraîncărcare și la influențe externe. Dacă doriți să lucrați foarte confortabil, alegeți modelele cu vârf magnetic. Acestea fac înșurubarea mult mai ușoară.

Atunci când alegeți o șurubelniță cu cap plat, trebuie să luați în considerare câteva lucruri. În primul rând, contează dimensiunea vârfului. Printre ofertele noastre veți găsi șurubelnițe cu dimensiuni de la 3 la 10. Lungimea vârfului de șurubelniță este de asemenea importantă. Cele mai lungi sunt perfecte pentru strângerea sau slăbirea șuruburilor în locuri greu accesibile. Cele mai scurte vă permit să lucrați peste tot. De asemenea, acestea ocupă mai puțin spațiu. Oferta noastră include șurubelnițe cu lungimi de lamă de la 75 la 300 mm.

Dacă vă alcătuiți un set de unelte pentru atelierul dumneavoastră, acordați atenție șurubelnițelor Phillips, ciocane, seturi de chei inelare sau Allen. În oferta noastră, veți găsi, de asemenea, o gamă largă de scule electrice, care vor accelera în mod semnificativ executarea lucrărilor de renovare și reparații la domiciliu.