Șurubelnițe PZ

Vizualizare ca Grila Lista

11 Articole

Setati descendent
43 11
pe pagina
62 11

Șurubelnițele de diferite tipuri nu sunt folosite doar în atelierele profesionale sau de hobby. De asemenea, merită să le aveți acasă.

Una dintre cele mai frecvent utilizate unelte de acest tip este șurubelnița Phillips, pe care o puteți găsi și sub denumirea de "șurubelniță Phillips". Acest lucru este util atunci când lucrați cu șuruburi care au o tăietură transversală pe cap.

Pentru clienții noștri, am dezvoltat șurubelnițe Phillips cu diferite dimensiuni ale lamei și ale vârfului. Acest lucru vă permite să găsiți cu ușurință șurubelnița potrivită pentru munca pe care doriți să o faceți. Printre numeroasele propuneri, veți găsi modele oferite de mărci precum Top Tools, Neo sau Topex. Acestea sunt produse apreciate atât de profesioniști, cât și de pasionați. Aceste companii oferă unelte de mână care sunt fabricate din materiale durabile. Acest lucru vă permite să slăbiți șuruburi strânse și să lucrați în condiții diferite. Vârfurile modelelor selectate sunt magnetizate, ceea ce facilitează mult lucrul cu șuruburi mici sau în locuri greu accesibile. Dacă nu știți dacă veți avea nevoie de o șurubelniță magnetizată în viitor, puteți alege și o unealtă specială - magnetizatorul. Cu acest instrument puteți magnetiza sau demagnetiza șurubelnița în orice moment.

Vă rugăm să acordați atenție și mânerelor șurubelnițelor prezentate. Acestea sunt fabricate din plastic. La unele modele, acesta este texturat pentru a vă oferi o aderență mai bună. Altele au, în plus, un strat de cauciuc antiderapant.

Toate șurubelnițele au un mâner ergonomic, ceea ce facilitează mult manevrarea sculei în timpul lucrului.

Consultați și gama noastră de alte unelte de mână, care include, de exemplu:

  • șurubelnițe cu cap plat,
  • ciocane,
  • chei,
  • seturi complete de unelte.