Masca sudura

Vizualizare ca Grila Lista

2 Articole

Setati descendent
20 2
pe pagina
99 2

Masca sudura profesionala: echipamente de protectie de calitate

Cauti o masca sudor cu geam protectie? Mult mai eficiente decat o pereche de ochelari sudura, gama noastra de masti sudura intensiv face ofera protectie si o clasa optica de inalta calitate! Te invitam sa vezi categoria mastilor sudura create special pentru a oferi protectie in timpul lucrarilor de constructii sau bricolaj.

Fie ca esti un amator entuziast sau un expert in domeniu, aceste masti sunt proiectate pentru a asigura confort si protectia optima in timpul procesului de sudare! Descopera online intreaga selectie si alege echipamentul de protectie potrivit pentru uneltele tale profesionale!

Caracteristici de protectie masca sudura

Alege o masca pentru sudura automata TOPEX si, indiferent de nivelul tau de experienta, protectia iti este asigurata pe tot parcusul procesului de sudare! 

Fiecare masca sudura este echipata cu un filtru reglabil principal de dimensiuni generoase, asigurand protectia eficienta impotriva luminii intense generate de un invertor sudura in procesul de lucru. Dimensiunile variate ale filtrelor (100 x 50 mm pentru cod ref. 82S210 si 100 x 80 mm pentru cod ref. 82S211) permit alegerea potrivita in functie de preferintele si necesitatile elementului de sudat.

Functia reglabila a nivelului de intunecare este intre 6 si 14 DIN, astfel aceste masti se adapteaza la intensitatea luminii din mediul de lucru. Poti ajusta filtrul in functie de tipul de sudura si conditiile de iluminare pentru o experienta personalizata si eficienta.

De ce ai nevoie de o masca de sudura in atelierul tau de lucru?

Masca de sudura este un element extraordinar de important in atelierul de lucru, iar folosirea sa aduce numeroase beneficii pentru siguranta si sanatatea persoanelor implicate in procesul de sudura. Procesul de sudura genereaza o lumina extrem de intensa si stralucitoare, care daca trece in raza de actiune a simtului ocular poate cauza daune serioase. O masca de sudura previne ca expunerea directa la lumina ultravioleta si infrarosie, protejand ochii impotriva arsurilor si altor leziuni de acest tip.

Fiind echipate cu filtre cu nivel de intunecare reglabil, acestea permit operatorului sa adapteze luminozitatea in functie de tipul de sudura si conditiile de iluminare din mediu. Aceasta asigura o vizibilitate optima in cadrul procesului de sudura. Mastile ofera o bariera fizica impotriva particulelor, fumului si scanteilor care pot fi generate in timpul sudurii. Aceasta protejeaza nu doar ochii, ci si fata si gatul operatorului impotriva potentialelor pericole asociate procesului de sudura.

Cauti masca sudura de cap intensiv protectie? Alege produsul preferat pe site-ul nostru!

Investeste in echipamentul care nu doar protejeaza, ci te si incurajeaza sa creezi lucrari de exceptie!

Descopera libertatea de a lucra in siguranta cu o masca sudura profesionala din gama Topex! Nu uita! Alege intotdeauna produsul cu disponibilitate imediata in stoc pentru a te bucura de livrare rapida a uneltelor si produselor tale preferate!