Spatule și șpacluri

Vizualizare ca Grila Lista

Articolele 1-12 din 48

Setati descendent
29 48
Pagina
pe pagina
73 48

Un cuțit de chit este un instrument foarte simplu, care este indispensabil atunci când se efectuează diverse tipuri de lucrări de renovare, în special la finisarea pereților. Uneltele clasice de acest tip sunt fabricate din oțel inoxidabil sau aluminiu și au un mâner din lemn. Cu toate acestea, puteți găsi și alte variante în gama noastră, de exemplu cu mânere din plastic. Spatulele japoneze, care sunt fabricate în întregime din plastic și sunt folosite, de exemplu, atunci când se lucrează cu silicon, reprezintă, de asemenea, o opțiune interesantă.

Vă rugăm să rețineți că spatulele prezentate în oferta noastră au forme și dimensiuni diferite. Astfel, este mult mai ușor să alegeți modelul potrivit pentru fiecare sarcină. Spatulele japoneze menționate mai sus permit o muncă precisă în timpul aplicării siliconului. Acestea sunt de dimensiuni mici și sunt folosite cu plăcere și pentru chituire. Cu toate acestea, trebuie amintit faptul că aceste instrumente sunt mai puțin rezistente la deteriorări mecanice decât chiturile clasice. Modelele mai rezistente sunt, de asemenea, utilizate pentru netezirea tencuielii decorative.

Dacă aveți nevoie de o unealtă universală, optați pentru chitul de vopsea de formă triunghiulară (cunoscut și sub numele de chit de construcții). Cu toate acestea, dacă lucrați cu tencuială, un chit special pentru tencuială, care este lat, scurt și are un mâner plat, poate fi o opțiune mult mai bună. Dacă lucrați în unghiuri, veți avea nevoie de o mistrie unghiulară cu o formă care să faciliteze lucrul în locuri dificile.

Oferim nu numai unelte individuale, ci și seturi complete de aceste unelte. În plus, puteți alege dintr-o gamă de lame de cuțit de chit interschimbabile, astfel încât să puteți înlocui rapid o lamă ruptă cu una nouă și să vă continuați munca. De asemenea, veți găsi și alte produse utile pentru lucrările de renovare, cum ar fi rolele și pensulele de vopsit, tăvile de vopsea și folia protectoare.