Pistoale pentru silicon

Vizualizare ca Grila Lista

12 Articole

Setati descendent
55 12
pe pagina
33 12

Pistolul cu silicon facilitează foarte mult efectuarea lucrărilor de reparații și finisare. Utilizarea unui astfel de dispozitiv simplu vă permite să dozați convenabil, uniform și, în același timp, extrem de precis masa în locul dorit, de exemplu, pentru a sigila, a lipi sau a chitui diverse materiale, inclusiv substraturi din ceramică, sticlă, lemn sau metal. Este important faptul că pistoalele de silicon vă permit să controlați fluxul de produs, sporind eficiența muncii dumneavoastră.

Extruderul de silicon are un design simplu. Dispozitivul este format din câteva componente de bază, cum ar fi un încărcător, un piston, un mâner, o pârghie de declanșare și un vârf în formă de con. Un astfel de pistol este, de asemenea, ușor de utilizat. În magazia echipamentului, este suficient să plasați un recipient cu silicon și, după ce îl instalați, apăsați declanșatorul. Sub influența acestei acțiuni, pistonul este deplasat, ceea ce are ca rezultat stoarcerea preparatului printr-un vârf subțire și bine conturat.

Storcătoarele de silicon pe care le oferim provin de la producători profesioniști și dovediți, cum ar fi Neo și Topex. Aceasta este o garanție a calității accesoriilor. Există diverse storcătoare de silicon disponibile, care diferă în ceea ce privește lungimea piesei per tub de preparat și capacitatea. Datorită acestui fapt, puteți alege cu ușurință un produs care va fi perfect adaptat la așteptările dumneavoastră. Recomandăm atât un extruder cu cartuș mai mic, cu o capacitate de 300 ml, cât și unul mai mare, capabil să conțină 600 ml de material.

Fiecare storcător de silicon din magazinul nostru se distinge printr-o construcție durabilă și rezistentă și un confort ridicat de utilizare. În plus față de dispozitivele concepute pentru a efectua lucrări cu acest tip special de preparat, puteți cumpăra, de asemenea, un extruder pentru compuși de etanșare, care se caracterizează printr-o utilizare puțin mai universală.