Pistoale de lipit și accesorii

Vizualizare ca Grila Lista

Articolele 1-12 din 39

Setati descendent
53 39
Pagina
pe pagina
2 39

 

Sunteți pasionat de bricolaj și deseori creați singur componente electronice pentru modelele dumneavoastră?

Sau poate reparați în mod profesionist instalații electrice sau diverse produse electronice?

În oferta noastră veți găsi fiare de lipit care vă vor face sarcinile mult mai ușoare.

Printre multe dintre propunerile noastre merită atenție, printre altele, fiarele de lipit cu rezistență cu o gamă largă de aplicații. Marca Topex oferă modele cu puteri diferite - de la 40 la 100 W. Datorită acestui lucru, veți găsi un produs care va funcționa perfect în activitatea dumneavoastră. Dacă vă pasă de confortul ridicat de lucru cu acest dispozitiv, acordați atenție produsului, care este un fier de lipit transformator. Forma sa ergonomică, asemănătoare unui pistol, facilitează mult manevrarea și lucrul chiar și cu piese mici. Recomandăm aceste modele în special pentru pasionații de bricolaj și pentru cei care creează circuite electronice pentru proiectele lor. În plus, oferta noastră include aparate de lipit cu gaz și cu butelie. Toate dispozitivele sunt sigure pentru utilizator. La multe modele, mânerele sunt căptușite cu material antiderapant, ceea ce vă oferă o aderență mai bună în timpul lucrului.

Daca sunteti la inceput pentru achizitionarea uneltelor pentru atelierul dumneavoastră, vă recomandăm în special seturile de lipit. În funcție de model, setul poate include, printre altele, torțe, lănci și furtunuri. Merită, de asemenea, să oferiți un kit de lipit unei persoane dragi care abia își începe aventura cu modelarea și electronica.

În oferta noastră veți găsi, de asemenea, multe accesorii pentru lipit, cum ar fi diferite tipuri de lipitori și arzătoare.

Dacă aveți puțin spațiu în atelierul dumneavoastră, microburnerul Neo poate fi o propunere interesantă.

În plus, oferim produse cum ar fi cartușe de gaz pentru arzătoare, extractoare de staniu și reductoare pentru butelii.