Coliere de plastic

Vizualizare ca Grila Lista

Articolele 1-12 din 14

Setati descendent
96 14
Pagina
pe pagina
73 14

Aveți adesea probleme cu cablurile încurcate? Un subțire poate fi soluția. Ce se ascunde sub acest nume misterios? Nu este altceva decât o clemă, care are o formă caracteristică ce permite strângerea rapidă și adaptarea precisă la obiectele pe care este pusă.

Aceste tipuri de legături de cablu sunt fabricate din plastic și au o formă caracteristică de dinte de-a lungul unei laturi. La un capăt al cravatei se află o buclă nu prea largă. Prin atașarea cravatei de un obiect, se poate obține o prindere mai slabă sau mai strânsă datorită dinților denși.

Majoritatea legăturilor de cablu sunt din plastic, ceea ce le face ușor de tăiat ulterior, dacă doriți să folosiți cablurile astfel fixate sau să mutați unul dintre aparatele dvs. ale cărui cabluri sunt conectate la cablurile altor aparate aflate în apropiere. Acest lucru permite, de asemenea, să se taie capătul de triplu vârf dacă este necesar.

Cel mai adesea sunt folosite ca legături pentru cabluri, însă își găsesc din ce în ce mai multe aplicații atât acasă, cât și în ateliere, grădini și birouri. Acestea pot fi folosite, de exemplu, pentru a asigura dulapurile, astfel încât să nu poată fi deschise de copii. Legăturile tăiate aplicate pe șurubelnițe sau pe alte obiecte rotunde pot împiedica rostogolirea acestora de pe diverse suprafețe.

În oferta noastră veți găsi cleme de legătură de la mărcile Top Tools și Topex, care sunt specializate în producția de unelte de atelier. Produsele sunt ambalate în 100 de bucăți și au lățimi și lungimi diferite. Datorită faptului că sunt disponibile și în mai multe culori, le puteți folosi pentru a marca obiecte.

Vedeți și alte produse din categoria Unelte de mână, care vă vor permite să vă completați setul de cele mai necesare accesorii.