Clești de nituit și nituri

Vizualizare ca Grila Lista

Articolele 1-12 din 36

Setati descendent
62 36
Pagina
pe pagina
99 36

Mașinile de nituire sunt unelte de mână care se dovedesc utile oriunde lucrați cu piese metalice.

Acestea sunt ideale pentru îmbinarea foilor de metal cu cadrele metalice și cu alte materiale, cum ar fi materialele plastice sau gips-cartonul.

Clienții noștri pot alege dintr-o gamă largă de unelte de nituire pentru lucrul cu diferite materiale. Produsele individuale diferă, de asemenea, în ceea ce privește forma și domeniile lor de aplicare. Matrița de nituire frontală, de exemplu, este poziționată perpendicular pe materialul care urmează să fie îmbinat, în timp ce matrița de nituire laterală este poziționată paralel cu materialul. Acest lucru facilitează manevrele în situațiile în care există puțin spațiu la locul de muncă.

În funcție de cerințele dumneavoastră, puteți alege unelte de nituire pentru nituri din oțel sau aluminiu.

De asemenea, puteți alege unelte de nituire pentru nituri din oțel sau aluminiu.

În această categorie veți găsi, de asemenea, diferite tipuri de nituri care pot fi utilizate cu unelte. Avem disponibile atât nituri din oțel, cât și nituri din aluminiu. Dacă este prima dată când alegeți o unealtă de nituire, puteți alege și un set, de exemplu, de la Topex, care constă dintr-o unealtă și nituri selectate corespunzător. În afară de marca menționată, în oferta noastră veți găsi și produse ale unor companii precum Top Tools sau Neo, specializate în producția de unelte de mână de înaltă calitate. Uneltele de nituire pe care le oferim au o formă ergonomică, iar mânerele lor sunt finisate astfel încât să asigure o bună prindere, ceea ce sporește confortul și siguranța muncii.

Pentru a vă îmbunătăți siguranța, merită, de asemenea, să alegeți produse din categoria Sănătate și siguranță, unde veți găsi, printre altele, ochelari de protecție și o selecție largă de mănuși.