Arzătoare de lipit pe gaz și mașini de lipit țevi PPR

Vizualizare ca Grila Lista

Articolele 1-12 din 37

Setati descendent
47 37
Pagina
pe pagina
25 37

Din ce în ce mai mult, instalațiile casnice sunt pregătite folosind țevi din plastic.

 

Aceasta este o soluție foarte economică și, în același timp, eficientă, care elimină problemele legate de coroziune sau de lipsa de flexibilitate. Pentru a efectua în mod eficient lucrări minore de instalare și instalații sanitare, sunt necesare unelte speciale. Atunci merită să folosiți mașini de sudură a țevilor. Aceste instrumente fac posibilă îmbinarea extrem de eficientă a tuturor elementelor.

Mașina de sudare a țevilor are un mecanism simplu. Atunci când îl utilizați, elementul de încălzire al instrumentului este încălzit, care ar trebui să fie utilizat pentru a topi două părți ale unei țevi de plastic - cea interioară și cea exterioară. Datorită acestui lucru, elementele topite se îmbină fără probleme. Sudura astfel creată este rezistentă la întreruperi. Cu ajutorul mașinii de sudură a țevilor se obține un efect de durată care garantează că instalația va funcționa fără probleme pentru o perioadă lungă de timp.

Pe piață sunt disponibile diferite modele, inclusiv aparate de sudură pentru țevi PP, PE, PB, PVC sau PEX. Acest lucru se datorează faptului că anumite tipuri de plastic se topesc la temperaturi diferite. Cu toate acestea, modelele disponibile în magazinul nostru sunt extrem de versatile și permit lucrul cu diferite materiale. Prin urmare, oferim mașini de sudare a țevilor de foarte bună calitate pentru țevi PP, PE și PB.

Fiecare aparat de sudură a țevilor îndeplinește standardele europene de siguranță, astfel încât îl puteți utiliza fără ezitare. Atunci când comandați un anumit model, primiți și un set de bucșe de încălzire speciale de diferite dimensiuni. Produsele sunt livrate într-o valiză convenabilă și practică, care facilitează depozitarea uneltelor. În magazinul nostru, pe lângă aparatele de sudură PP, PE și PB, puteți cumpăra și alte echipamente, de exemplu, manșoane de încălzire suplimentare și șuruburi pentru manșoane. În acest fel, puteți adapta cu ușurință dispozitivul la nevoile dumneavoastră.

Dintre produsele noastre va prezentam:

 

Aparat de sudura  INVERTER IGBT 230V, 200A
MARCA: Graphite
Aparatul de sudura invertor GRAPHITE (ref. 56H813) este aparatul perfect pentru munca de sudura amator si semi-profesionala.

Datorită tensiunii de 230V, poate fi alimentat de la o priză obișnuită. Utilizarea tranzistoarelor bipolare de mare putere garantează funcționarea eficientă a dispozitivului și controlul precis al curentului de sudare. Funcția „Hot Start” facilitează aprinderea arcului și începerea procesului de sudare. Greutatea foarte mică a dispozitivului (5,8 kg) și un mâner confortabil permit transportul ușor al dispozitivului. Aparatul este echipat cu cabluri, masca si ciocan.

Utilizarea unui ventilator de răcire și a protecției la scurtcircuit garantează o funcționare lungă și fără probleme a aparatului de sudură.

Aparatul este echipat cu un cablu de alimentare flexibil si durabil, fara priza, invelit din cauciuc cu lungimea de 2 m, dedicat si aplicatiilor profesionale si industriale, atat la interior cat si la exterior.