Lămpi

Vizualizare ca Grila Lista

Articolele 1-12 din 15

Setati descendent
85 15
Pagina
pe pagina
76 15

Lanterne


O sursă de lumină


În fiecare casă, mașină sau atelier avem cel puțin o lanternă, care este o garanție de lumină și siguranță în situații neașteptate și de urgență. Există mai multe tipuri de lanterne. În funcție de nevoile dumneavoastră, este posibil să alegeți un model care să răspundă tuturor așteptărilor. Găsiți lanterna perfectă în magazinul Fixero.com.ro

Lanterne fiabile


Cea mai importantă caracteristică a lanternelor este că acestea trebuie să fie întotdeauna gata de lucru, indiferent de circumstanțe. O lanternă este utilă pentru a lumina întunericul, pentru a lumina drumul spre casă sau pentru a ușura îndeplinirea unor sarcini complexe, alcătuite din mai multe piese mici. Lanterna poate fi utilizată și în timpul vacanțelor în aer liber:

 

  • atunci când mergeți cu cortul,
  • în timpul unei drumeții,
  • în timp ce explorați peșterile turistice,
  • pentru scufundări profesionale.

Ce ar trebui să iau în considerare atunci când cumpăr o lanternă?


O lanternă bună trebuie să aibă puterea și intensitatea corectă a sursei de lumină. De asemenea, sunt importante raza de acțiune a luminii, multifuncționalitatea acesteia, indicatorul de energie și durata de funcționare pe baterie sau pe baterie reîncărcabilă. De asemenea, merită să acordați atenție materialului lanternei și dacă sunt incluse accesorii practice (cum ar fi o clemă cu magnet sau un încărcător USB).

Lanterne cu LED-uri

Lanternele cu LED sunt un tip de iluminat foarte popular care a înlocuit lanternele cu halogen utilizate anterior. Modelele moderne sunt mult mai eficiente, compacte și au caracteristici mai puternice. Echipate cu LED-uri, acestea oferă lumină intensă și confort. Acestea sunt lanterne care se dovedesc utile atunci când aveți nevoie de lumină, indiferent de circumstanțe.

Selecție largă de lanterne


Fie că aveți nevoie de o lanternă extrem de robustă, care să reziste la căderi de la o duzină de metri, fie că aveți nevoie de o lanternă de mână sau de cap de mare putere - atât lanternele tactice, cât și cele de vânătoare sunt surse de lumină pe care le puteți găsi în magazinul Fixero.com.ro

#lanterne profesionale, lanterne, lanterne cu acumulator