Accesorii hidraulice

Nu se pot gasi produse care sa coincida cu selectia.

Lucrările de instalații sanitare necesită multă experiență și cunoștințe. Cu toate acestea, reparațiile simple sau curățarea țevilor pot fi făcute de către dumneavoastră. În gama noastră, veți găsi o varietate de accesorii pentru instalații sanitare care sunt perfecte atât pentru profesioniști, cât și pentru pasionați.

Pentru cei care doresc să aibă grijă de curățenia instalațiilor sanitare din locuința lor, oferim o gamă largă de produse de curățare a țevilor. Puteți alege dintre produsele concepute pentru a le curăța atât în interior, cât și în exterior. Acestea sunt disponibile în diferite diametre, astfel încât să puteți curăța majoritatea țevilor.

Pentru profesioniști, pe de altă parte, recomandăm tăietorii de țevi manuale speciale. Distanța mare le permite să taie țevi de diferite diametre, de obicei între 3 și 42 mm. Oferim, de asemenea, accesorii pentru tăietori de țevi. Vedeți, printre altele, discurile de tăiere pentru diferite diametre. În funcție de nevoile dumneavoastră, puteți găsi tăietori de țevi pentru țevi din cupru, aluminiu și plastic.

În plus, în această categorie de produse veți găsi și:

  • debavuratoare,

  • chei cu șuruburi,

  • chei universale pentru dulapuri,

  • benzi de etanșare,

  • pompe de drenaj,

  • spirale de canalizare,

  • puf,

  • paste de etanșare,

  • instrumente de modelare a biților.

Majoritatea produselor sunt disponibile în mai multe variante, astfel încât le puteți alege pentru a se potrivi perfect nevoilor dumneavoastră. Veți găsi, de asemenea, o gamă largă de accesorii și unelte de mână care vă vor facilita efectuarea altor lucrări, cum ar fi lucrările electrice și de renovare. Vedeți selecția noastră largă de șurubelnițe, ciocane și clești, printre altele. Personalul nostru va fi bucuros să vă ajute să faceți cea mai bună alegere.

Pompele hidraulice sunt dispozitive folosite in aproape orice sistem care necesita transmisie de tip hidraulic si fac conversia energiei mecanice in energie hidraulica. Si mai simplu explicat, o pompa hidraulica este un dispozitiv prin care generezi presiune, atunci cand aplici o forta, iar rezultatul este curgerea unui fluid.

O pompa hidraulica este in esenta, un dispozitiv care transforma energia mecanica in energie hidraulica sau chiar pneumatica. Pentru a fi mai specifici, putem exemplifica utilizarea unei astfel de pompe. Ceea ce reusesc pompele sa faca este sa trimita lichidul in sus, de la presiunea inferioara la cea superioara.

Exista mai multe tipuri de pompe hidraulice, dupa felul constructiei lor: pompe cu piston, rotative, cu membrana, cu rotor.

Sa vedem si cateva avantaje ale acestor pompe, in folosirea lor de zi cu zi. Fata de pompele pneumatice, cele hidraulice au un consum mai redus de energie, mai precis au o eficienta cu pana la 80 la suta mai buna. Intr-un fel similar stau lucrurile si in ceea ce priveste costurile de mentenanta.