Benzi de izolație

Vizualizare ca Grila Lista

5 Articole

Setati descendent
57 5
pe pagina
32 5

Siguranța locuinței dumneavoastră depinde de corectitudinea instalației electrice.

De aceea, toate lucrările legate de aceasta ar trebui să fie încredințate unor profesioniști corespunzători. Dacă vă ocupați zilnic de montarea sau repararea instalațiilor electrice, nu puteți da greș cu un produs precum banda izolatoare, sau chiar mai multe tipuri de bandă izolatoare. Prin urmare, am pregătit o categorie separată în care puteți găsi benzi izolatoare de înaltă calitate. Fiecare dintre aceste produse are un număr de referință corespunzător și poate fi utilizat pentru a repara cablurile electrice. Cu toate acestea, repararea instalațiilor nu este singura aplicație a benzilor izolatoare.

Benzile din gama noastră pot fi utilizate și pentru a înfășura, sigila și izola fire individuale. Acestea sunt utilizate nu numai în inginerie electrică, ci și în electrotehnică. Acest tip de bandă este folosit și de cei care fac roboți sau modele mobile. Deoarece benzile sunt disponibile în diferite culori, acestea sunt potrivite și pentru crearea de pachete de cabluri și pentru marcarea firelor individuale. Astfel, este mult mai ușor să păstrați lucrurile în ordine și să identificați mai rapid firele individuale.

Gama noastră de produse include, printre altele:

  • bandă izolatoare neagră,
  • bandă izolatoare albă,
  • bandă adezivă roșie,
  • bandă adezivă galben-verde.

Banda izolatoare electrică disponibilă în gama noastră se distinge prin proprietățile sale adezive bune, astfel încât poate fi utilizată chiar și pe suprafețe foarte dificile și neuniforme. Atât benzile izolatoare Neo, cât și cele Top Tools sunt disponibile în diferite lungimi și lățimi. Acest lucru vă permite să găsiți produsul perfect pentru nevoile dumneavoastră. Dacă vă întrebați care dintre produsele noastre este cel mai potrivit pentru dumneavoastră, luați legătura cu expertul nostru. Acesta vă va sfătui cu privire la achizițiile dumneavoastră.