Cărucioare (lize)

Vizualizare ca Grila Lista

9 Articole

Setati descendent
87 9
pe pagina
28 9

Organizarea atelierului 

Doriți să aveți întotdeauna totul la îndemână atunci când lucrați în atelier?

Sau mutați adesea obiecte grele și doriți să vă ușurați această sarcină?

Am pregătit o gamă largă de cărucioare de atelier care vă vor ajuta foarte mult în unele dintre activitățile dumneavoastră.

Vedeți, de exemplu, cărucioarele noastre de transport. În funcție de model, acestea au o platformă de transport îngustă sau largă. Puteți alege echipamente care vă permit să ridicați obiecte grele direct de la nivelul podelei și să le transportați în altă locație. Acestea sunt disponibile cu capacități de încărcare cuprinse între 80 și 150 kg. Acestea pot fi folosite pentru a muta cutii de carton și lăzi mici, de exemplu.

Pentru articole mai mari și mai grele, vă recomandăm cărucioarele cu platformă largă, care au o capacitate de încărcare de până la 300 kg. Dacă aveți un spațiu limitat în atelierul dumneavoastră, optați pentru un cărucior pliabil.

O altă opțiune interesantă pentru spațiile mici este un cărucior pentru bancul de lucru, sub forma unei platforme pe roți.

Îl puteți folosi pentru a transporta nu numai cutii și cartoane, ci și mobilier și aparate în timpul renovărilor. Pentru transportul unor cantități mari de articole mai mici, vă recomandăm căruciorul cu platformă cu roți. Aceste cărucioare au un mâner extensibil și pot fi pliate. De obicei, acestea au o capacitate de încărcare ușor mai mică decât cărucioarele cu platformă.

În gama noastră veți găsi și cărucioare de serviciu.

Acestea au adesea rafturi sau sertare în care vă puteți aranja toate uneltele, astfel încât să le aveți mereu la îndemână.

Dacă doriți să vă completați setul de unelte pentru munca dumneavoastră, vă încurajăm să consultați categoria Unelte de mână și accesorii pentru unelte de mână. Consultanții noștri vă vor ajuta să alegeți produsele potrivite.