Pietre abrazive

Vizualizare ca Grila Lista

2 Articole

Setati descendent
16 2
pe pagina
44 2

Pietrele de șlefuit (uneori numite și discuri de șlefuit) sunt accesorii care pot fi combinate cu diverse echipamente utilizate în ateliere - atât profesionale, cât și casnice.

Acestea sunt un bun accesoriu pentru unelte precum burghie, polizoare (polizoare unghiulare sau de banc) și mini-unelte.

Atât o piatră de șlefuit pentru burghiu, cât și o piatră de șlefuit pentru alte mașini este o piesă importantă de echipament pentru profesioniștii care lucrează cu suprafețe de netezire. Un astfel de echipament este, de asemenea, util în trusa de scule a amatorilor de bricolaj cărora le place să facă diverse lucrări de renovare și finisare.

Polizorul de piatră are o gamă largă de aplicații.

Acesta permite prelucrarea diferitelor materiale, de exemplu:

  • lemn,
  • metal,
  • sticlă,
  • beton,
  • ceramică,
  • piatră 
  • plastic.

Ceea ce este important, vine în diferite varietăți - puteți găsi atât accesorii mari, cât și mici.

În oferta noastră veți găsi pietre mici pentru polizoare și burghie, care vă permit să efectuați lucrări extrem de precise. Acestea se prezintă sub formă de puncte montate, adică sunt echipate cu propriul tijă, astfel încât pot fi montate cu ușurință pe mașina pe care o alegeți, fără a fi nevoie de accesorii sau atașamente suplimentare. Pietrele de polizor disponibile sunt vândute în seturi care conțin între 5 și 10 produse. Accesoriile individuale sunt disponibile într-o varietate de forme, inclusiv, dar fără a se limita la cele sferice, cilindrice și conice lungi sau scurte. Acest lucru le face potrivite pentru șlefuirea și lustruirea unei varietăți de suprafețe.

Pietrele de găurit vândute în magazinul nostru sunt fabricate de Top Tools, o companie specializată în furnizarea de unelte și accesorii pentru pasionații de bricolaj. Atunci când le comandați, aveți garanția că veți primi produse de înaltă calitate.