Discuri abrazive smirghel cu plasa

Vizualizare ca Grila Lista

4 Articole

Setati descendent
83 4
pe pagina
64 4

La ce poti folosi un disc abraziv smirghel cu plasa?

Discul abraziv cu plasa este un instrument esential in domeniul constructiilor, avand o gama variata de aplicatii. Acesta este conceput pentru a rezolva diverse sarcini, cum ar fi indepartarea asperitatilor si a imperfectiunilor de pe suprafata tencuielii sau pentru slefuirea plafoanelor din rigips si suprafetelor pe baza de rigips.

Pentru a obtine rezultate eficiente, gama de discuri abrazive poate fi utilizata in combinatie cu masini de slefuit specializate, precum polizoare unghiulare sau masini destinate lucrarilor de zidarie. Acest lucru faciliteaza procesul de pregatire a suprafetelor in constructie si renovare.

In oferta noastra online, vei gasi o selectie diversificata de produse cu granulatie din carbura de siliciu, care sunt disponibile in dimensiuni standard de 225 mm. Aceste discuri abrazive acopera o gama de granulatii care variaza intre K80 si K120, ceea ce iti ofera posibilitatea de a alege discul potrivit pentru nevoile specifice ale proiectului tau de prelucrare si finisare. 

Discuri abrazive - accesorii si discuri smirghel pentru tencuiala

Cand vine vorba de prelucrarea si finisarea suprafetelor in domeniul constructiilor sau renovarilor, alegerea discurilor abrazive potrivite este esentiala pentru obtinerea unor rezultate optime. Gama Fixero vine in intampinarea clientilor nostri cu produse special concepute pentru aplicatii de macinare a plafoanelor din rigips.

Discurile au un diametru generos de 225 mm, ceea ce le face potrivite pentru macinarea eficienta a suprafetelor mai mari, cum ar fi plafoanele. In ceea ce priveste gradatia, aceasta variaza de la K40 pana la K120, ceea ce inseamna ca granulatia abraziva este potrivita pentru a obtine un finisaj de inalta calitate.

De exemplu, pentru suprafete din piatra sau cu defecte, un disc cu o gradatie mai scazuta, cum ar fi K40, poate fi alegerea potrivita pentru eliminarea rapida a imperfectiunilor. Pe de alta parte, pentru finisaje fine sau suprafete sensibile, un disc cu gradatia mai mare, precum K120, poate oferi rezultate optime, fara a distruge suprafata. Mai mult decat atat, produsele noastre sunt proiectate pentru taierea deschisa, ceea ce inseamna ca vor elimina materialul in mod eficient si pot preveni acumularea reziduurilor pe suprafata abraziva.

Cauti discuri abrazive cu fixare automata? Alege produsul potrivit din gama Fixero!

Indiferent daca lucrezi la tencuieli, plafoane din rigips sau alte suprafete, vei gasi produsele potrivite care te vor ajuta sa realizezi o lucrare excelenta. Vezi chiar acum gama noastra de produse! Iti punem la dispozitie o selectie variata de discuri abrazive, cu diverse granulatii si dimensiuni, pentru a raspunde diferitelor cerinte si proiecte.
 
Alege produsele cu disponibilitate imediata in stoc si vei beneficia de livrare rapida, pana la usa casei tale!