Banda abraziva circulara - Benzi de slefuit

Vizualizare ca Grila Lista

10 Articole

Setati descendent
18 10
pe pagina
52 10

Banda abraziva circulara - banda smirghel si accesorii de slefuire

Banda abraziva circulara este un accesoriu profesional folosit in prelucrarea diferitelor tipuri de materiale pentru slefuirea, rectificarea sau finisarea acestora. Produsul consta dintr-o bucata de material abraziv, cum ar fi hartie abraziva, panza abraziva sau material abraziv similar, care este infasurat intr-o forma circulara pentru a forma o banda inchisa. Materialul este format la randul sau din granule mici si dure din oxid de aluminiu sau zirconiu.

In oferta noastra, vei gasi o selectie variata de benzi circulare care pot fi utilizate cu masini de slefuit si echipamente profesionale pentru a indeparta materialul in exces, a netezi sau a pregati suprafetele pentru finisare. Te invitam sa descoperi intreaga selectie si sa alegi cea mai buna varianta pentru proiectele tale!

Tipuri de benzi abrazive si utilizarile lor

Benzile abrazive sunt accesorii esentiale in industria prelucrarii materialelor si finisarii suprafetelor. Aceste produse vin pe un suport de hartie special care asigura durabilitate si stabilitate in timpul utilizarii. Ele sunt disponibile in diferite tipuri, fiecare cu caracteristici specifice si utilizari adecvate.

In industria prelucrarii metalelor, banda abraziva circulara devine un instrument deosebit de valoros. In functie de dimensiune, poate fi folosita pentru multiple operatiuni, cum ar fi rectificarea, slefuirea, finisarea si polizarea metalelor.

Acest lucru are un impact semnificativ asupra obtinerii unor suprafete netede si precise, care sunt esentiale in productia industriala. In industria auto, de exemplu, banda abraziva circulara este utilizata pentru pregatirea si finisarea suprafetelor din metal, contribuind la calitatea finala a autovehiculelor.

In ceea ce priveste industria lemnului, benzile abrazive sunt folosite pentru a prelucra si finisa piesele din lemn. Ele sunt esentiale pentru slefuirea, conturarea si finisarea acestor piese, pregatindu-le pentru vopsire sau lacuire. In plus, in industria ceramicii, aceste accesorii se dovedesc a fi instrumente valoroase pentru eliminarea asperitatilor si obtinerea unor suprafete stralucitoare si uniforme.

Cauti banda abraziva slefuitor? Alege produsul potrivit din gama Fixero!

Cautarea a luat sfarsit! Descopera in oferta Fixero produsul potrivit pentru unealta ta de polizare! Iti punem la dispozitie o selectie variata de produse din care sa alegi tipul de granulatie potrivit pentru proiectul tau! Alege produsul cu disponibilitate imediata in stoc si te bucuri de livrare rapida!