Burghiu beton - Set burghie beton

Vizualizare ca Grila Lista

Articolele 1-12 din 209

Setati descendent
9 209
pe pagina
15 209

Burghiu beton armat - Accesoriu esential pentru gaurire si zidarie

Betonul este unul dintre cele mai dure materiale de construcție disponibile. Pentru a lucra cu acesta, este necesar să se utilizeze instrumentele potrivite si accesorii scule corespunzatoare. Burghiele obisnuite pot fi deteriorate prin contactul cu un material atat de rezistent cum sunt betonul, piatra si caramida. Acest lucru nu numai ca ingreuneaza munca, dar poate fi si periculos. De aceea, este important sa folosesti un burghiu pentru beton profesional in fiecare proiect in care este utilizat un astfel de material dur. 

Burghiu pentru beton - Modele si specificatii burghie pentru beton

Aceste accesorii pot sa difere in functie de dimensiune si de forma, dar si de numarul de canale. Un burghiu pentru beton SDS max sunt mai mari si are un sistem de prindere mai sigur decat un burghiu pentru beton SDS plus. Cu toate acestea o burghie pentru beton SDS plus este conceput pentru lucrari mai usoare, in care este nevoie de gauri mai mici. 

Pentru demolarea betonului este recomandat o tija si burhiu SDS max, care poate atinge pana la 50mm si care rezista cu usurinta la aplicatii mai grele. Acestea se caracterizeaza printr-o durabilitate si rezistenta foarte mare la deteriorare, astfel incat sunt potrivite pentru lucrari efectuate chiar si in conditii dificile.

In plus, masinile de gaurit pentru beton asigura o gaurire precisa, daltuirea, canelarea, canelarea si punctarea. Prin urmare, acestea sunt accesorii importante in cutia de scule a lucratorilor in constructii atat profesionisti, cat si amatori.

Comanda burghiu beton si masini care sa te ajute in timpul lucrarilor de constructie, renovare si finisare

Exista diferite tipuri de astfel de instrumente disponibile pe piata. Cele mai populare sunt burghie cu o singura canelura, cu cap solid, care sunt utilizate, printre altele, pentru lucrari de instalare. In plus, puteti obtine burghie de percutie si burghie diamantate in forma clasica, utilizate pentru gauri mici, sau in forma de coroana, potrivite pentru gauri mari.

Setul de burghie pentru zidarie Graphite, cu varf tip fluture din carburi metalice, permite efectuarea de gauri in beton si materiale ceramice fara riscul ca forajul sa alunece lateral in prima faza de prelucrare.

In oferta noastra vei gasi burghie profesionale pentru beton de la marci precum Graphite, Top Tools si Verto, care te vor ajuta sa eficientizezi procesul de lucru si sa mentii mediul cat mai curat, fara praf sau resturi de material. Este important sa ai in trusa ta de instrumente burghie sds-plus care difera in diametru si sa alegi burghiile in functie de muchii pentru a nu avea incidente in timpul lucrului. 

Oferim, de asemenea, produse precum tarnacoape si dalti clasice pentru beton, care faciliteaza, de asemenea, lucrul cu materialele pretentioase. Le poti comanda online de pe site-ul nostru, beneficiind de livrare rapida si sigura!