Biți

Vizualizare ca Grila Lista

Articolele 1-12 din 92

Setati descendent
89 92
pe pagina
60 92

Piulițe pentru șurubelnițe, burghie și mașini de găurit

Unul dintre accesoriile esențiale atunci când se utilizează scule electrice sunt diferitele tipuri de biți. Acestea au o gamă largă de aplicații și sunt utile pentru găurire, înșurubare de șuruburi și bolțuri. Accesoriile sunt recomandate pentru pasionații de bricolaj și pentru profesioniști. Acestea sunt utile pentru lucrări de atelier, asamblare și finisare, în timpul renovării sau pe șantierele de construcții.

Multe tipuri de biți - pe care să o alegeți?

Dacă doriți să evitați deteriorarea burghiului, asigurați-vă că alegeți tipul potrivit pentru șurubelnița și burghiul dumneavoastră. Este important să alegeți tipul corect de biți. Alegerile includ:

  • biți tradiționali,
  • biți de diamant,
  • biți de impact.

De asemenea, este important ce mărime are burghiul și cu ce șurub trebuie să interacționeze. În comparație, biții hexagonali vor fi potriviți pentru șuruburile cu filet hexagonal.

Bit setat

Cea mai bună alegere este un set complet de biți, astfel încât biții de care aveți nevoie să fie la un clic distanță. În plus, este mult mai ușor să depozitați piesele individuale într-un set. Setul de biți este de obicei oferit în cutii sau casete practice în care pot fi transportați biții.

Suport pentru biți

Unele scule electrice sunt deja echipate cu suporturi pentru biți. Acest element ajută la fixarea, de exemplu, a burghiului la șurubelnița din interiorul sculei. Suporturile sunt, de asemenea, utilizate pentru a extinde șuruburile într-o situație care necesită acest lucru. Foarte des echipate cu un magnet, acestea facilitează asamblarea rapidă și funcționarea fără probleme.

În cazul în care decizia cu privire la biți încă nu pare ușoară, merită să sugerați o marcă potrivită și de încredere în selecție.

Producătorul GRAPHITE și NEO TOOLS oferă o gamă largă de biți de înaltă calitate.